Varsan opetus

IMG-20230930-WA0017

Varsan opetus meidän tallilla

Jokainen hevonen otetaan huomioon omana persoonanaan ja koulutus toteutetaan sen mukaan. Bosse poni on henkisenä tukena mukana ensimmäisillä lenkeillä jos kovasti jännittää. Samalla kun opiskellaan ajohommaa, opitaan myös liikennevarmuutta, ja  muutenkin reippautta sekä rohkeutta mörköjä täynnä olevaan maailmaan. Meille jokainen varsa on yhtä tärkeä, olipa rotu ja käyttötarkoitus mikä tahansa. 

Lisäksi me ollaan paljon yhteydessä omistajaan, kuvia ja videoita laitellaan miltei päivittäin. 

 

Hintaan sisältyy vapaa analysoitu kuivaheinä, mash juoma (annetaan aina lenkin jälkeen), kivennäinen ja palkka porkkanat. 

Väkirehu asiat sovitaan jokaisen kanssa erikseen. 

IMG-20230930-WA0016

Varsan opetus varsan kotitallilla

Ajo-opetus voidaan tehdä myös hevosen kotona omistajan kanssa. Tällöin ajohommat on kiva opiskella yhdessä vaikkei omistajakaan olisi ennen ajamista kokeillut. Valjaat ja kärryt löytyy meiltä jos et omista vielä omia. Normaalisti ajo-opetukseen vaaditaan noin 10 käynti kertaa, toki toiset voi oppia nopeamminkin. Ota yhteyttä niin tulen moikkamaan ja mietitään millainen koulutuspaketti sopisi just teille. Suunnittelu käynti on maksuton. 

 

Hinta 55€ kerta sis alv 24% + km korvaus 0,4€ / km

 

Käyntikerroilla ei katsota kelloa, harjoitukset tehdään rauhassa hevosen ehdoilla ja tahdilla. Käytettävät varusteet pohditaan yhdessä omistajan kanssa, suosin mahdollisimman hellävaraisia kuolaimia ja varusteita. 

Scroll to Top